Kiarën apo ‘Big Brother-in’? Ja kë zgjodhi Luizi?

Kiara i ka kërkuar Luizit të zgjedhë mes saj dhe lojës dhe ai e ka bërë zgjedhjen e tij. Këngëtari ka zgjedhur lojën.

Gjatë një bisede me banorët ai është shprehur se dëshiron ta fitojë Big Brother-in, ndërsa Kiarën do e takojë jashtë.

“Më tha se të dyja njëkohësisht nuk i mban dot. Ndaç, nuk i bëj! “Zgjidh”- më tha mua. Po zgjedh të fitoj Big Brother, Kiarën e takoj jashtë sa të dal dhe vazhdojmë ku e lamë. Po deshi, po s’deshi…Të dyja nuk i bëj dot. I bëra 67 ditë”, ka thënë Luizi.

Latest articles

Related articles