Mjekët shpëtojnë nënën dhe foshnjën në Tiranë

Rastet e suksesit në maternitetin “Koço Gliozheni” në Tiranë nuk janë të izoluara.

Një nënë me foshnjën e saj kanë shpëtuar mrekullisht falë ndërhyrjes së ekipit mjekësor të këtij spitali, në bashkëklpunim me mjekët e Qendrës Spitalore Universitare.

 

“Një nënë dhe foshnja e saj kanë shpëtuar për mrekulli në Maternitetin ‘Koço Gliozheni’, në sajë të punës në ekip mes mjekëve të këtij spitali, në bashkëpunim me mjekët e QSUT-së Ndërhyrja u krye me sukses dhe nëna me foshnjën janë ndjekur me shumë përkujdes, falë punës së shkëlqyer të mjekëve Dr. Rezart Ajazi, Dr. Bilbil Hoxha, Dr. Vezir Tena, Dr. Astrit Bimbashi, Dr. Redi Hoxhallari, Dr. Nordjan Xhindi, Dr. Nikoleta Xhavara, Dr. Vasilika Çina, Dr. Aida Hoxha, dhe instrumentare Ema Haxhi”.

Latest articles

Related articles