NATO ‘zbarkon’ në Durrës/ 4 anije luftarake ankorohen në Port, stërvitje për kërkimin e minave

4 anije të forcave të NATO-s kanë mbërritur në Portin e Durrësit, në kuadër të stërvitjeve të përbashkëta.

Anijet ushtarake turke, holandeze dhe italiane, do të asistojnë në kërkimin e miniave ushtarake në Gjirin e Durrësit.

Ato, sipas abc news, do të qëndrojnë për disa ditë, duke shkëmbyer eksperiencë me Forcën tonë detare dhe repartet zjarrfikëse te Portit te Durrësit.

Flotilja përbëhet nga anija komandë dhe 3 anije shoqëruese.

Latest articles

Related articles