Keisi në dush, Kristi e ngacmon dhe e puth në qafë (VIDEO)

Ngacmimet mes Keisit dhe Kristit, kaluan në një tjetër “nivel”. Kristit mesa duket nuk i mjaftojnë ngacmimet dhe puthjet në dhomën e ndjenjes, në atë të gjumit, apo në oborr.

Ai nuk e la të qetë Keisin dhe kur kjo e fundit u fut për të bërë dush. Teksa Keisi ishte futur për të bërë dush, Kristi hapi kabinën dhe u fut brenda.

Ai i dhuroi Keisit disa puthje dhe i tha se po e pret të mbarojë. Dita ditës, dyshja po afrohet gjithnjë e më shumë me njëri-tjerin.

Probabilieteti nuk është i vogël që ata të jenë çifti i radhës i krijuar brenda në shtëpi, parë kjo nga sjellja e të dyve ditët e fundit.

Latest articles

Related articles