Berisha kërcënon Yuri Kim dhe kryetaren e re të Kushtetueses!

Sali Berisha ka sulmuar ambasadoren e SHBA Yuri Kim në protestën e sotme që u zhvilluar para Kuvendit.

Berisha shënjestroi edhe kryetaren e re të Gjykatës Kushtetuese Holta Zaçaj, duke thënë se nuk ka qenë një ditë të vetme në një proces gjyqësor. Berisha tha se për çdo vendim armiqësor do të bëjë përgjegës Taulant Ballën dhe kryeministrin Edi Rama.

Berisha: Ose kërko të falur ose mbaje për vete. Idealet tona nuk lëkunden, ne besojëmë se shqiptarët e lirë janë përtnerë të vërtetë. Soros me levat e tij shkatërron përfundimsiht, për herë të parë në krye të GJK emërohet një njeri që ska qenë në një sallë gjyqi, ajo mund të jetë krenëre se nuk ka lexuar Kushtetutën. Me mijëra juristë të diplomuar që kanë marrë pjesë në procese gjyqësore, mes tyre zgjidhet një zonjë, një njeri që nuk ka qenë një ditë në sallën e gjyqit. I dha ish-oficerit 225 mijë dollarë.

Në ligjin e Shqipërids he botës, ia që jep dhe merre rryshfetin ka kryer një krim. Sot balla njoftoi vendimin e gjakëts në datën 3, i them Ballës: ja kua jën këta burra dhe unë të betohen para tyre se ti dhe Rama do të bëheni përgjegjës për çdo akt armiqësor ndaj opozitës. Kudo që të fshihesh do të gjejmë. Ty dhe Ramën nuk u mbron dot kush. Po të duam Për tre minuta, jemi brenda në parlament. Prandaj ikni. Po vendosëm, jemi në sallë! Po vendosëm, jemi në sallë, asgjë nuk na pengon! 3 marsi është dita e madhe, 3 marsi është ditë fitoreje për revolucionin.

Latest articles

Related articles