Gara për Avokatin e Popullit. Kush janë 14 kandidatët e rinj

Pas dështimit të zgjedhjes së Avokatit të Popullit para mbylljes së 2022-shit, Parlamenti rihapi sërish garën për Avokatin e Popullit.

Dje ishte afati i fundit për paraqitjen e kanidaturave, ndërsa janë zbardhur 14 emrat e kandidatëve të interesuar për këtë post.

Mes tyre janë emrat e Bledar Dervishajt, Besim Ndregjonit, Sokol Hazizajt, Ilir Rusmalit dhe Vitore Tushës.

Bie në sy se vetëm disa prej kandidatëve janë lakuar në media dhe janë aktivë në ngjarjet e përditshme, ndërsa shumë prej tyre janë emra të padëgjuar.

Lista e kandidatëve:

1- Lefterije Luzi

2- Bledar Dervishaj

3- Alket Jaupi

4- Besim Ndregjoni

5- Erald Aga

6- Robert Gajda

7- Endri Papajorgji

8- Sokol Hazizaj

9- Tartar Bazaj

10- Drita Avdyli

11- Ilir Rusmali

12- Vitore Tusha

13- Dardan Mustafa

14- Edison Frangu

Latest articles

Related articles