Emrat që Olta nxori në nominim, ja tha Maestro: Ti thuaj Kiara, Luizi dhe Bledi. Me një gur vret dy zogj! (Video)

Olta pati mbrëmë mundësinë të nxirrte në nominim tre banorë. Ajo zgjodhi Luizin, Kiarën dhe Bledin. Pas këtij nominimi, sot po qarkullon një video ku shihet se Oltën e ka këshilluar Maestro të vepronte kështu.

Maestro duke biseduar me Oltën i thotë: ”Te kutia pandorës ti thuaj Kiara, Luizi dhe Bledi. Ajo duhet të vrasë me një gur dy zogj”.

Kujtojmë që Kiara i ka dalë në mbrojtje Maestros duke thënë se është një nga personat që do më së shumti në shtëpi bashkë me Luizin.

Latest articles

Related articles