Luizi dhe Olta plan si të dalin nga burgu/Maestro:Nuk jam dakord!

Duket se banorëve të burgosur po i soset durimi nga dënimi që i’u është dhënë.

Luizi dhe Olta janë përpjekur të mendojnë plane se si mund të dalin jashtë prej aty.

Olta i tha Luizit se banorët duhet të protestojnë për ta.

Luizi i tha se nëse ajo do ishte jashtë, nuk do bënte asgjë për të nxjerrë dikë nga burgu.

Ajo shprehet se Kiara do e bëjë këtë gjë, bashkë me shoqet e saj.

Maestro tha se nuk ishte dakord që banorët të protestojnë.

Latest articles

Related articles