53 vjedhje në më shumë se 6 muaj, arrestohen 3 adoleshentët në Shkodër

3 adoleshentë në Shkodër janë arrestuar pasi policia ka dokumentuar 53 vjedhjet e tyre gjatë vitit 2022 dhe janarit të 2023-shit.

Gjatë vitit 2022, dy prej adoleshentëve janë ndjekur penalisht në gjendje të lirë, për 10 vjedhje të tjera të kryera në qytetin e Shkodrës.

Banorët kanë denoncuar vjedhje të motoçikletave, biçikletave dhe dyqaneve.

Po punohet gjithashtu dhe për disa ngjarje për të cilat të dëmtuarit nuk kanë bërë kallëzim pranë Policisë.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër, për veprime të mëtejshme.

Latest articles

Related articles