Tea debaton me Luizin: Reagimet e tua janë..

Një debat ka ndodhur mes Luizin dhe Teas.

Kjo e fundit i tha Luizit se reagimi i tij ndaj Deas kur u largua Efi, ishte kërcënues.

Ajo u shpreh se e njejta situatë ishte dhe kur Kiara e dërgoi atë në nominim, por ajo nuk reagoi si ai.

Luizi i tha Teas, se situata ishte ndryshe, pasi ai ishte midis dy zjarreve, Kiarës dhe Efit.

Ai shprehet se për të Efi u bë një motër.

Latest articles

Related articles