Arbana me lot në sy, jep lajmin e trishtë për tërmetin në Turqi banorëve

Me lot në sy, Arbana jep lajmin e trishtë për tërmetin në Turqi banorëve.

Big Brother VIP ka nisur ndryshe këtë të shtunë. Për herë të parë, banorët do njoftohen mbi atë që ka ndodhur jashtë shtëpisë.

Atyre do t’u shfaqet në ekran ngjarja më e rëndë e ditëve të fundit. Bëhet fjalë për tërmetin në Turqi.

Arbana tha se “Fundjavë ndryshe” dhe “Big Brother VIP” do të bashkëpunojnë për donacione. Pamjet e tërmetit do t’u tregohen gjithashtu edhe banorëve.

Latest articles

Related articles