Kali më i bukur dhe më i shtrenjtë në botë

Kur duhet të mirëmbash kalin më të pashëm në botë, rregullimi i tij është puna më e madhe që mund të bësh.

Por për “Frederikun e Madh”, i cili njihet si kali më i pashëm në botë, asnjë punë nuk është e vështirë – pasi që plot njerëz kujdesen për të, që ai të duket mirë.

Kali i nënshtrohet një regjimi të rreptë të bukurisë, ku vetëm për t’u larë ai shpenzon plot dy orë.

Kali është shumë i njohur dhe miliona njerëz e vizitojnë atë – me miliona fansa edhe në internet, gjithashtu.

Latest articles

Related articles