Ogerta Manastirliu lë dhjetëra fëmijë pa mjek, QSUT braktiset për fundjavë

Shërbimi i Nefro-pediatrisë në QSUT është një skandal për SPAK pasi ka të gjithë elementët e shpërdorimit të detyrës, nga Drejtoria e Përgjithshme deri tek Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu.

Prej dy ditësh dhjetëra pacientë që janë fëmijë shihen nga infiermierë sepse nuk ka mjekë Nefro-Pediatër për ti parë në fundjavë.

Situata është e njëjtë edhe në ditët e tjera, veçanërisht gjatë kësaj periudhe ku është edhe piku i virozave.

Në 24 spitale të qyteteve kryesore të vendit prej vitesh kanë mungesë të theksuar të mjekëve specialist. Ky fenomen ndeshet kudo në vend.

Korrupsioni masiv që ka kapur shtetin shihet krejtësisht në QSUT me mjekë që mungojnë dhe papërgjeshmëri kriminale.

Latest articles

Related articles