“S’më vjen as te maja e gishtit”/ Debat mes Amosit dhe Luizit(Video)


Amos dhe Luizi u përplasën sërish me njëri-tjetrin, për gjestin e këtij të fundit. Pasi Amos i tha Luizit se atë nuk e llogarit fare si lojtar, Luizi iu kthyeu duke i thënë se ai nuk i vjen as te maja e gishtit.

Debati mes tyre vijoi për disa minuta, ndërsa sipas Amosit njeriun nga kafsha, e dallon logjika.

Për këtë arsye, ai nuk e llogjikon dot faktin që një njeri mund të urinoi në sy të të tjerëve, njëlloj si një kafshë.

Latest articles

Related articles