Plas sherri mes Kiarës dhe Amosin: Je njeri shumë fallco, xheloz!(Video)

Por Amosi e kundërshtoi mendimin e Titos, duke i thënë se një gjë e tillë nuk është fare e vërtetë. Nga ana tjetër, Kiara përmendi edhe faktin që ai dhe Dea Mishel nuk morën pjesë në “dasmën” e saj dhe të Luizit.

Kiara u shpreh se Amos dhe Dea janë xhelozë, për faktin që ata nuk ishin në pozicionin e tyre.

Latest articles

Related articles