“Banane Luiz”, “Mandarina Kiara”, emrat e banorëve po shiten si fruta në treg

Suksesi i këngëtarit shkodran Luiz Ejlli, i cili ka thyer çdo rekord shikueshmërie në vetëm një muaj, është kthyer edhe tashmë edhe në një mundësi për të bërë humor edhe me tregtinë.

Dhe nuk kishte si të ndodhë ndryshe, shkodranët nuk e kursejnë humorin tashmë jo vetëm ndaj Luizit, por edhe ndaj banorëve të tjerë, duke i krahasuar me frutat që ata përfaqësojnë.

Banania Luiz, mandarina Kiara, portokalli Efi, janë disa nga markat që kanë pushtuar tregun e frutave në Shkodër.

Latest articles

Related articles