Sekretari i përgjithshëm i Gjokutaj në burg, Ministrja Ibrahimaj: Ja kemi lënë drejtësisë

Pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Ibrahimaj është pyetur mbi këtë çështje ku është shprehur se do presim të vendosë drejtësia.

“Ne kemi pasur nëj qëndrim për çështjet në hetim. Nuk bëhem gjyqtarë as prokurorë ja kemi lënë në dorë drejtësisë dghe ka treguar se si funksionion. Do presim si do dhprehet drejtësia dhe do u bëjëmë me dije.”- tha Ibrahimaj.

Latest articles

Related articles