5 të rinj ngelin pengje të dëborës në Malësinë e madhe, Forcat speciale u shkojnë në ndihmë skiatorëve

Shkuan të bënin ski dhe u bllokuan nga bora, 5 të rinjtë ndodhen ende të “mbyllur” në Malësinë e Madhe. Te rinjtë kanë mundur të flasin me Forcat e Ndërhyrjes së shpejtë, të cilat janë nisur dhe po marshojnë drejt Razma, e cila duhet përshkuar rreth 20 km në këmbë. Njëri prej tyre ka pasur shqetësime shëndetësore por pa rrezik pvr jetën, ndërsa të tjerët janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Latest articles

Related articles