Skandali McGonigal, Zeka: Agron Neza mashtroi dhe presidentin e Malit të Zi

Milaim Zeka i ftuar në lidhje skype në “5pytjet nga Babaramo” ka folur në lidhje me akuzat nag Agron Neza se gazetari e ka përfshirë në me çështjen McGonigal. Zeka u shpreh se Neza njihet personalisht me Nezën pavarësisht se Berisha e mohon.

Ka qenë një gafë e imja që e kam lidhur Agron Nezaj me shërbimin sekret në Serbi për këtë i kam kërkua falje.

Të gjitha gjërat që i kam thënë atëherë qëndroj dhe i them këta njerëz i kanë vënë gjoba politikanëve me emrin e FBI dhe CIA.

Loja e tyre e mashtrimit dhe e abuzimit. Loja e tyre abuzimit ka arritur deri tek presidenti i Malit të Zi Gjykanoviç.”

Latest articles

Related articles