Milan-Leao krisje totale, “djalli” i thotë ‘Jo’ klauzolës së portugezit

Në stol, jashtë forme dhe më shumë mundësi me “valixhe në duar”.Leao po kalon një moment të vështirë te Milan, mes palëve nuk ka më asnjë komunikim.

Negociatat për rinovimin e kontratës deri në 2027 janë mbyll me “tym të zi”, nuk ka asnjë akord.

Drejtuesit e Milan nuk e pritën mirë propozimin, kërkesën e përfaqësuesve të Leaos, të cilët i kërkuar që klauzola e largimit prej 150 milionë euro të ulet në 70 apo maksimumi në 80 milionë euro. Ky propozim ka tërbuar Paulo Maldinin i cili as që e mendon që lojtarin e tyre më të mirë ta nxjerr në ankand për 70-80 milionë euro.

Latest articles

Related articles