VIDEO e gazetares së CNN për “Rama – McGonigal”: Ka paguar FBI për të sulmuar rivalin politik, Bashën

Një bisedë e korrespondentes ligjore të CNN për Nju Jorkun Cara Scannell dhënë medies ku ajo punon në lidhje me hetimin që po zhvillohet në SHBA për Charles McGgonigal, i akuzuar për lidhje me oligarkët rusë të sanksionuar nga SHBA dhe me kreun e qeverisë shqiptare, Edi Rama.

@krimipodcast #police #prosecutor #mafia #antimafia #albanian #crime #fbi #russian #oligarc #foryou #fy #fyp #itali #cartel #italy #corruption #usa #dubai #sanction #russiansanctions #formerfbiagent #bigbrothervipalbania #bbva #luizejlli #krim #prime #mimister #intelligence #agency #prosecutor ♬ 1 second count / when button pressed / time signal 23(1117365) – QUESS

Latest articles

Related articles