‘Unë dhe ti kemi diçka?’, Luizi pyet Tean, ajo i përgjigjet: Ti do të më heqësh mendjen

Këngëtari Luizi Ejlli dhe Tea Trifoni sonte kanë konsumuar një darkë së bashku. Gjatë bisedës, Luizi ka pyetur Tean nëse mes tyre ka diçka duke patur dyshime te perceptimi i publikut për ta.

‘Unë dhe ti kemi diçka?’, Luizi pyet Tean, ajo i

Luizi: Unë e kam te perceptimi që kemi ne të dy jashtë

Tea: Cili është perceptimi? Që ne të dy kemi diçka?

‘Unë dhe ti kemi diçka?’, Luizi pyet Tean, ajo i

Luizi: Që është perceptim i gabuar.

Tea: Ti do të më heqësh mendjen mua

Latest articles

Related articles