I mori jetën gruas dhe vëllait me sëpatë, del i qetë sot para gjykatës 80-vjeçari

Ka dalë sot para gjykatës 80-vjeçari i cili kreu krimin makabër në Gramsh.

Xhevit Sinani vrau me sëpatë gruan 72-vjeç Zegjine Sinani dhe vëllain 72-vjeç Shaqir Sinani.

Pas krimit të rëndë ai ka dhënë dëshmi të ndryshme për autoritetet. Ndërsa rezultoi se vuan nga probleme të shëndetit mendor.

Latest articles

Related articles