Balla e pranon: McGonigal e kam takuar dhe unë! Mund të jetë mbledhur dhe me Opozitën

Kanë qenë takime të një bashkëpunimi, për aq kohë sa ka qenë në detyrë.

Kanë qenë përfaqësues të ambasadës?

Në këtë histori nuk ka çështje, këtë dua t’ja them çdo qytetari shqiptar. Në këtë histori nuk ka asnjë çështje, përsa kohë që bëhet fjalë për një takim në kuadër të shkëmbimi eksperiencash. Të gjithë e dimë se nuk ka skuadër më të specializuar për një krim apo korrupsion. Ne së fundmi kemi komunikuar për sulmet kibernetike, imagjinoni sikur një prej atyre të ketë nesër një problem me ligjin.

Pse ka takuar vetëm përfaqësues të Partisë Socialiste?

Mund të ketë takuar dhe të Opozitës, nuk e di, pyesni.

Latest articles

Related articles