Fakte që tregojnë se Berisha ka pasur dijeni për intrigën që Rama po thurte kundër Bashës

Nga Edlira Devolli

Fakte që tregojnë se Berisha ka pasur dijeni për intrigën që Rama po thurte kundër Bashës dhe që brinjët e bermudës janë të tre bashkë.

1.Berisha mohoi njohjen me Agron Nezën (personi A).

2. Bllokoi foltoren e parlamentit me qëllimin e vetëm që deputetët mos i kërkonin llogari Ramës për skandalin McGonigal. (Për t’i thënë Ramës, ti vazhdo programin se dal unë aty dhe e mbyll këtë punë).

3.Berisha dhe foltoristet dalin e thonë se do bëjnë protesta por se kur, datë nuk ka. (Pazar i hapur, më jep vulën – të jap protestën).

4. Del edhe ish presidenti, i ç’orjentuar e nuk di ç’thotë…

Laku i trekëndëshit të bermudës po ngushtohet!

Latest articles

Related articles