Pse Berisha dhe Rama sëmuren sa herë janë përfshirë në skandale?

– Kur doli audiopërgjimi i Sigurimit, për mbledhjen sekrete të 4 janarit 1991 Edi Rama, Sali Berisha dhe Azem Hajdari, tek Tv Klan, lideri i “opozitës së vërtetë”  Sali Berisha u sëmur papritur. Për një javë nuk doli në konferenca për shtyp. Nuk dinte si të justifikohej. Kësaj radhe ishte edhe më e rëndë audio sesa fotografia në shtëpinë e Enver dhe Nexhije Hoxhës. Prit derisa erdhi garancia dhe doli në pazar.

– Kur doli aktakuza e FBI për ish zyrtarin e saj në konsipiracion me zyrën e KM të Shqipërsë, për të dëmtuar LB dhe opozitën, mediat heshtën në pjesën më të madhe. Emisionet mbrëmjes së parë nuk kishin opinionistë/analistë të PS. Nuk po gjenin këndin për të gënjyer shqiptarët. Po mundohen prej 3 ditësh. Sot edhe KM Edi Rama nuk doli në konferencë dhe punë, se është sëmurur papritur. Derisa të vijë garancia…

Latest articles

Related articles