Basha takon zyrtarin e Partisë Popullore Europiane Daul: Mbështetës i madh i politikës së re

Përmes një postimi në rrjete sociale, Lulzim Basha bën me dije takimin e zhvilluar me ish Presidentin e Partisë Popullore Europiane Josehp Daul. Basha shprehet se ai është mbështetës i madh i brezit të ri dhe nxitës i promovimit të të rinjve në politikë.

Reagimi

Në takimin e Grupit EPP në Këshillin e Europës me mikun e veçantë timin, të Partisë Demokratike dhe të Shqipërisë, ish Presidentin e Partisë Popullore Europiane Josehp Daul. Një mbështetës i madh i brezit të ri dhe nxitës i promovimit të të rinjve në politikë si garancia për të ardhmen e demokracisë dhe zhvillimin e çdo vendi.

Latest articles

Related articles