Puthje e përqafime mes Kiarës, Luizit dhe Arbanës së vogël (video)

Kiara dhe Luizi ishin çifti i radhës që duhej të përkujdeseshin për “Arbanën” e vogël.

Në momentet kur ata përpiqeshin të qetësonin beben, mes tyre pati shumë batuta, puthje e përqafime.

Kur ata putheshin e përqafoheshin, ‘fëmija’ i tyre lumturohej dhe qeshte. Ata madje, në kuadrin e lojës, bënë edhe një foto familjare.

Latest articles

Related articles