IKMT aksion në Ksamil,nis prishja e ndërtimeve pa leje nga Gjiri i Hartës deri në hyrje të Ksamilit

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit (IKMT) ditën e sotme ka nisur një aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje nga Gjiri i Hartës deri në hyrje të Ksamilit.

Bëhet me dije se IKMT ka planifikuar prishjen e 10 njësive shërbime beach bar, të cilat janë pa leje dhe të ndërtuara gjatë pandemisë.

Mësohet se ky aksion është i mbështetur nga forca të shumta të policisë së shtetit. Deri më tani, teksa puna për prishjen e ndërtesave vijon asnjë prej pronarëve të këtyre subjekteve nuk ka kundërshtuar

Latest articles

Related articles