“Jeni larguar nga unë”| Olta bisedon me Armaldon dhe Kristin(VIDEO)

Kristi dhe Armaldo ditët e fundit janë parë më të afruar dhe këtë detaj e ka vënë re edhe Olta.

Në një kohë kur shtëpia është ndarë në dy grupe, ‘anëtarët’ e Oltës, janë distancuar nga ajo dhe kanë filluar të rrijnë me Luizin.

Duke folur në oborr, Olta i tha Kristit dhe Armaldos se ata janë distancuar prej saj dhe se po qëndrojnë më shumë me njëri-tjetrin.

Por sipas Armaldos, kjo nuk ka lidhje, pasi ai ka tjetër miqësi me të, dhe tjetër miqësi ka me Kristin.

Latest articles

Related articles