Evi Kokalari plas ” bombën”, Berisha mbron Edi Ramën për dosjen e FBI

Aktivistja Evi Kokalari, ka nxjerrë në dritë fakte të implikimit të rëndë të Edi Ramës, në superskandalin që po bën bujë në SHBA pas arrestimit të ish- zyrtarit të FBI, Charkes McGonigal. Kokalari thotë se Edi Rama është mbajtur nën hetim për këtë çështje nga dhe njofton se pas mbylljes do të hapet sërish. Intresant është detaji që jep kur shkruan se për këtë kishte informuar edhe Sali Berishën, por nuk e dinte pse kishte heshtur deri më sot.

Postimi

Kjo bisedë ka ndodhur në Shtator të 2022. Burimi është nga ata që po merren direkt me këtë investigim.

Po e ndaj tashti që të kuptoni që Edi Rama ishte nën investigim (në fakt ka qënë nën investigim për 5 vjetët e fundit), dhe ky investigim u ndal me urdhër nga zyrat e Washingtonit ku punonte Charles McGonigal.

I njëjti person më thotë që dosja do të rihapet.

Në fakt, këtë bisedë ja dhashë Sali Berisha qe në Shtator. Nuk e di pse nuk e perdori.

Kam dhe emrin e ish funksionarit të Kosovës që po investigohet në lidhje me McGonigal. Pres të më kthejë përgjigje nëse mund ta postoj atë pjesë të bisedës.

P.s. Permission granted.Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "4:31 PM 10I LWO years, from iteneraries, meetings in Albania, Kosovo, who he met with, All the email exchanges, phone calls, messages between him and all the parties in it! 4:34 PM Few months ago we were told by the top of fbi in DC to stop the investigation! 4:35 PM Why 4:35PM� 4:35 PM"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "deripaska 2022-9 4:37 PM 4:37 PM Yes 4:37 PM read it! Yes, Rama. Hajradinaj in Kosova! wholo 4:38 PM Hajradinaj?? 4:39PM PM �� told them c about him because he was very well respected they got so pissed off Yes him 4:39 PM"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Hmm 4:40 4:40PM/ PM Charles McGonivle 4:42 PM He was in NY office for a very long time, had a good reputation, moved to DC the retired after a while, 4:43 PM Are they continuing the investigation of Rama though? 4:44 PM �� 1UNREAD MESSAGE FBI has an open investigation on Rama! 4:44 PM"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "ww..c got so pissed off 4:39 PM Yes him 4:39 PM Who was well respected? Be more specific 4:39 PM �� This guy had a great reputation supposedly even my boss couldn't believe it corner on a platter and they told us from DC office to stop it 4:39 PM Hmm 4:40 PM"

Latest articles

Related articles