VIDEO: Luizi kapet me Tean: ‘Përditë e më shumë po shkon gropë!’

Luizi dhe Tea tashmë prej ditësh janë kthyer në rivalë, brenda në shtëpi. Sapo doli nga izolimi, Luizi nisi ‘sulmet’ ndaj pesë personave që votuan kundër daljes së tij dhe Efit nga dhoma.

Luizi i tha Teas se gjithmonë e më shumë po shkon në gropë dhe se kjo gjë po e surprizon atë çdo ditë.

Ai i tha Teas të bëhet e mirë, ndërsa shtoi se edhe këtë javë do të shpëtoi nga eliminimi, pasi sipas tij do të dalë Eni.

Latest articles

Related articles