Luan Baçi: Në zgjedhje do na rregjistrojë Ilir Metaj


Deputeti i Partisë Demokratike, Luan Baçi thotë se po mendohen disa zgjidhje, në mënyrë që kjo forcë politike të regjistrohet në zgjedhjet lokale të 14 majit.

Në një intervistë për Euronews Albania, Baçi u shpreh se një zgjidhje mund të jetë ajo që u provua në zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit të vitit të kaluar, por nënvizoi se do të institohet fuqishëm që vendimi i gjykatës në Shkallën e Parë të regjistrohet në regjistrin e partive dhe Partia Demokratike të vazhdojë aktivitetin e vet.

Hap pas hapi, do marrë zgjidhje. Kishim shembullin e 6 marsit, 6 bashki në zgjedhje të parakohshme. U gjet zgjidhja, përveçse e vullnetit politik, kishte dhe zgjidhje juridike, theksoi ai.

Latest articles

Related articles