Në BIG janë krijuar dy grupime, i Oltës dhe Luizit – Debat në spektakël mes banorëve…

Në shtëpi janë krijuar dy grupime, grupi i Oltës dhe Luizit / Debat në spektakël mes banorëve
Brenda shtëpisë së Big Brother, janë krijuar dy grupime. Madje kjo është dalluar qartë edhe nga banorët, por edhe publiku, që shtëpia është ndarë në dy grupe, atë të Luizit dhe Oltës.

Disa prej banorëve rrëfyen në dhomën e rrëfimit, që ata janë të ndarë, dukë përmendur edhe emra. Ndonëse disa prej banorëve e pranuan që janë të ndarë në dy grupe, kishte të tjerë që nuk e pranuan këtë ndasi.

Amos, Luizi, Kiara dhe Armaldo u shprehën se ata nuk i përkasin asnjë grupi.

Amos: Unë nuk jam pjesë e asnjë grupi. Kaloj mirë me të gjithë në këtë shtëpi dhe e konsideroj veten si elektron i lirë deri, në fund. Fakti që debatoj me Oltën apo Kristin, nuk do të thotë që jam pjesë e një grupi.

Zhaklin: Perceptimi që unë marr nga jashtë është që Nita, Diola dhe Armalkdo nuk janë pjesë e asnjë grupi. Ndërsa ti, më je dukur gjithmonë i afërt me Oltën. Dhe nuk don ta tradhëtosh atë në lojë, pasi e ke shoqe dhe don t’i qëndrosh besnike asaj.

Kristi: Kam kuptuar që grupet këtu nuk krijon për interesa të përbashkta, por për atak personal. Pr,a për të sulmuar njerëz të tjetë.

Tea: Jam dakord me Kristin dhe ka shumë të drejtë.

Latest articles

Related articles