Lukashenko| Përpjekjet për të dëmtuar Rusinë dhe Bjellorusinë dështuan

Presidenti i Bjellorusisë, Aleksandër Lukashenko ka deklaruar se përpjekjet për të dëmtuar Rusinë dhe Bjellorusinë kanë dështuar.

Më tej ai është shprehur marrëdhëniet mes dy vendeve vetëm janë forcuar.

Ne kemi pasur sukses gjatë viteve. Jam shumë i vetëdijshme për rezultatet ekonomike në Rusi, ata janë të ngjashëm me e. Tashmë është shumë mirë që ne kemi arritur një ekuilibër në tregti dhe ekonomi me Federatën Ruse”, ka thënë ndër të tjera Lukashenko.

Latest articles

Related articles