Olta nuk e priti mirë surprizën e Luizit| Kiara- “Kam parë një shikim…”

Surpriza e Luizit ndaj Kiarës u prit me shumë emocion nga banorët.

Të gjithë ata dolën në oborr për të duartrokitur gjestin e Luizit, por edhe momentin romantik mes tij dhe Kiarës.

Nga të gjithë banorët, Olta shfaqi një tjetër emocion. Sipas Kiarës, shikimi i saj nuk ishte aspak i ngrohtë.

Këtë koment ajo e bëri në oborr, duke folur me Luizin dhe Ronaldon.

Ky i fundi tha se Olta, ishte e vetmja banore që nuk e duartrokiti momentin mes tyre.

Latest articles

Related articles