Luizi rrëfen historinë kur i ofruan të bëhej ‘Prift’

Pas debatit, Luizi, Eni, Efi dhe Kiara janë ulur të bisedojnë me njëri-tjetrin për jetën jashtë shtëpisë.

Luizi ka treguar një histori kur atij i kanë propozuar të bëhej prift.

“Imagjinoni Papa Luizi”, thotë ai.

Latest articles

Related articles