Luizi puth Kiarën në krah dhe e zgjon nga gjumi (VIDEO)

Pas bisedës së afërt që patën gjatë natës, Luizi e ka zgjuar sot Kiarën me një të puthur.

Pas rutinës së mëngjesit ata kanë ndenjur gjatë gjithë kohës bashkë.

Latest articles

Related articles