Bashkimi nuk vjen përmes hileve, dhunës verbale apo komploteve të vogla

Nga Kreshnik Çollaku

As bashkimi i grupit as bashkimi i PD nuk ndodh duke share e sulmuar njeri tjetrin,duke lincuar publikisht duke abuzuar publikisht me emrat apo mbiemrat e familjes njeri tjetrin.
Ky lloj degradimi bashkejeteses sone duhet te ndalet.

Bashkimi nuk vjen permes hileve,dhunes verbale apo komploteve te vogla.

Bashkimi e ne mos qofte bashkim,bashkepunimi vjen vetem nese gjejme kurajon e forcen te flasim hapur e ndershem ,te gjithe pa parjashtim per gjerat qe ne kete vit na ndane.
Bashkimi vjen nese demokrateve dhe vetes gjejme kurajon e forcen ti themi te verteten.

Latest articles

Related articles