Berisha dhe dishepujt e rremë

I vetmuar me vetëm dishepujt e tij ndërsa parlamenti mbylli seancën hapëse që është ceremoniale, Sali Berishës i ranë dhe pikët. Deputetët e Ilir Metës e bojkotuan ndërsa ai klithte “kam Facebook! Kam facebook!” edhe mbështetësi më i ri Salianji sguxoi të qëndronte ndësrsa Berisha fliste dhe salla boshatisej.

Ndërsa shihte se si të tjerët largoheshin pa asnjë interes ndaj tij dhe çka do fliste, riktheu vështrimin në Faceboon me shpresën se do osjte aty më mirë. Por, edhe aty ai qe i vetmuar si përherë. Të njëjtët njerëz të paguar nga paratë e vjedhura komentonin për Berishën hero që do çlironte vendin por atë spo e dëgjonte më askush.

Pasi dritat u fikën, pasi lidhja nuk u bë, mbeti të shihte muret e një salle që për herë të parë në 3 dekada e shpërfilli unanimisht duke e poshtëruar. Sesion të tillë nuk e kishte menduar, i poshtëruar, i telendisur në braktisje një ngjarje që si pat ndodhur as në 9 shtatorin 2021.

E kotë të thuash se Berisha e ka mësuar leksionin e poshtërimit. Ai nuk mëson kurrë asgjë. Por për ata që besojnë ende tek magjepsja e Berishës ky duhet të jetë leksion: fyrheri tyre është i mbaruar, pa vlerë, pa emër…një mbetje e historisë që nuk e honeps më as salla që ai lq shumë e do.

Latest articles

Related articles