Noka: Basha mu lut një javë që të bëhesha deputet, por s’pranoja. Ç’ti bëj Berishës, që më bëri deputet


Flamur Noka thotë se ka refuzuar të plotësojë formularin për të qenë deputet në zgjedhjet e 2021-it.

Në një intervistë me Merita Haklajn, ai tha se e shihte veten të tradhtuar nga Basha dhe pranoi të bëhej deputet vetëm pas kërkesës së Berishës.

“Mund të jem i vetmi deputet që kam refuzuar formularin për të qenë deputet në 2021. Nuk pranoja të isha deputet i tij dhe të isha bashkëpunëtor i tij (Bashës).

Pranova vetëm kur ma kërkoi Berisha. Ka dhe dëshmitarë. Basha më është lutur një javë që të firmosja formularin e kandidimit.”, tha Flamur Noka.

Latest articles

Related articles