Luiz – Kiara|“Nuk pretendoj të më falësh, thjesht mu bë zemra mal që erdhe”

Diskutimet mes Kiaras dhe Luizit kanë nisur sërish.

Pas zbulimit nga mjekët se Luizi nuk është sëmurë dhe kthimit të Kiaras në shtëpi, moderatorja ka mbajtur një qëndrim ndaj Luizit. Në video disa nga diskutimet e fundit mes tyre.

Kiara :Si shumë koefidenca sot ti me mua

Luizi: Me kë e ke me mua, me fal s’të flas më

Kiara: Mos mendo se të kam fal?

Luizi-Nuk pretendoj me m’fal thjesht mu bë zemra mal që erdhe.

Latest articles

Related articles