PD Lezhë, përkujton themelimin

Dega e Partisë Demokratike në Lezhë e drejtuar nga Sandër Marku përmes një postimi ka kujtuar themimin e saj:

Në ketë përvjetor të themelimit të PD Lezhë, urojmë themeluesit,
intelektualet, studentët, rininë, qytetarët e Lezhës, në veçanti ish të përndjekurit politikë e pronarët!

I falenderojmë për mbështetjen pa kushte, për idealin, mundin dhe sakrificat për ta bërë Lezhën e Shqipërine si Europa.

Sot është përgjegjësi e jona si demokratë që me të njejtat ideale dhe vlera të ndërtojmë ura bashkëpunimi me shqiptarët dhe të fillojmë të ringremë Partinë Demokratike si alternativë qeverisëse për Lezhën e për Shqipërinë.

Vazhdojmë së bashku!

Latest articles

Related articles