Gjykata e Lezhës dha ditën e sotme masën e sigurisë “arrest me burg” për Antonio Lekën

Gjykata la në burg “Rambon” e Lezhës, avokati: Ja çfarë kërkova duke parë gjendjen shëndetësore të tij

Ai ka thënë se ka kërkuar që të jepej një masë sigurie më butë duke parë gjendjen shëndetësore dhe një masë me afat 30 ditor duke u bërë një akti ekspertimi psikiatriko ligjor

“Atë çfarë kërkova unë ishte një masë sigurie më e butë duke parë gjendjen shëndetësore. Dhe një masë me afat 30 ditor duke u bërë një akt ekspertimi psikiatriko ligjor”, ka thënë Karaçi.

Latest articles

Related articles