Ristani: Nuk e harroj Salianjin me shkop në dorë kundër nesh, si ta vëmë ne tani atë kryetar grupi?

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Arben Ristani tha në një intervistë se nuk e harronte Ervin Salianjin me shkop në dorë gjatë 8 janarit 2022.

Ndërsa po fliste rreth qëndrimit të tij pro ose kundër Salianjit në grupin parlamentar, Ristani u shpreh se do të ishte pro një figure që shfaqet me gjithë personalitetin dhe cilësitë e duhura siç e meriton një grup parlamentar i Partisë Demokratike.“Mua nuk më hiqet nga mendja roli në ngjarjet e janarit të vitit të kaluar sidomos shkopi në dorë kundër demokratëve,” – sqaroi Ristani.

Latest articles

Related articles