Deputetë xhelatinozë, deputetë që nuk mbajnë qëndrime

Nga Mirela Karabina

Një nga të mirat që po ndodh këto kohë në PD: është zhveshur ky model deputeti që nuk përfaqëson, që është pa integritet moral e profesional, pa eksperiencë dhe pa reputacion të mirë por që luan lojra politike interesash.

Deputetë xhelatinozë, deputetë që nuk mbajnë qëndrime, që nuk marrin përgjegjësi, që nuk dinë se ku janë dhe ku shkojnë.
Por, edhe nuk dinë asgje, por dinë se ku ēshtë shumica, që në bazë qenkan bashkë bla, bla, e bla, bla.

Por ka dhe disa deputetë “lider” që shkojnë njëherë me hunj në një anë e njëherë me “përulësi” dhe pa dashuri në anën tjetër, por në vështirësi dhe me paturpësi.

Fatkeqësi e madhe!

E kujt i hyn në punë ky sorollop deputetësht!

Qytetarëve jo njēherë.

Ç’përfaqësim mjeran dhe i dëmshëm!

Një mēsim i mirë ky për Partinë Demokratike.

Latest articles

Related articles