Zvicra asnjë kufizim apo test për turistët kinezë

Ndryshe nga vendet e tjera evropiane që kërkojnë një test negativ të Covid për të gjithë vizitorët nga Kina kontinentale, Zvicra vendosi të mos vendosë asnjë kufizim për turistët kinezë ose njerëzit që kthehen nga ai vend.

Megjithatë, deputetët zviceranë dhe ekspertët e shëndetësisë tani po i bëjnë thirrje qeverisë të ndryshojë pozicionin e saj dhe të rreshtohet me evropianët e tjerë

Midis tyre është Lukas Engelberger, president i Konferencës Kantonale të Drejtorëve të Shëndetësisë, i cili po u kërkon autoriteteve të ndjekin shembullin e Evropës.

Latest articles

Related articles