Dibra mbulohet nga dëbora

Zona e Dibrës është mbuluar nga dëbora e parë për vitin 2023. Ulja e temperaturave ka qenë e menjëhershme ditën e fundit duke sjell reshje dëborë në zonat malore të këtij qarku.

Dëborë ka rënë edhe në Bulqizë. Reshjet në lartësinë 700 metra mbi nivelin e detit, reshje e dëborës ka edhe në afërsi të minierave të zones D, në minierat e Martaneshit si dhe të Tërnovës.

Autoritetet kanë bërë thirrje për kujdes të shtuar nga shoferët për shkak të ngricave në rrugë.

Deri më tani nuk janë shfaqur problematika të theksuara.

Latest articles

Related articles