Të dehur dhe pa leje drejtimi/ 21 qytetarë të arrestuar dhe nën hetim

 

21 qytetarë janë arrestuar dhe vënë nën hetim për drejtim automjeti, në gjendje të dehur ose pa patentë.

Sipas Policisë Rrugore të Tiranës, 52 leje drejtimi janë pezulluar, për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, për shpejtësi tej normave të lejuara dhe për shkelje të tjera të Kodit Rrugor.

“Vijojnë kontrollet e shtuara në të gjitha akset rrugore, për evidentimin dhe ndëshkimin e shkelësve të rregullave të qarkullimit që janë rrezik potencial për përfshirje në ngjarje rrugore si dhe për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore, në kryeqytet. 21 shtetas janë arrestuar dhe proceduar për drejtim automjeti, në gjendje të dehur ose pa leje drejtimi.

52 leje drejtimi janë pezulluar, për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, për shpejtësi tej normave të lejuara dhe për shkelje të tjera të Kodit Rrugor”, sipas njoftimit të Policisë Rrugore të Tiranës.

Latest articles

Related articles