“Kur të mësosh të më respektosh do flasim”/ Kiara diskuton me Luizin

Kur të mësosh të më respektosh do flasim/ Kiara diskuton me Luizin

Kiara dhe Luizi janë përfshirë sot në një diskutim, pasi Kiara thotë se kërkon nga Luizi më shumë respekt.

Kiara: Kur të mësosh të më respektosh do flasim.

Luizi: Po ça të bëra?

Kiara: Mbrëmë the rri me shoqet e tua për të marrë dy cigare.

Latest articles

Related articles